Meug | Top 33

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2018 vindt de derde editie plaats van Tastingfestival Meug. Ben je je intussen al aan’t voorbereiden op een intense smaakbeleving? Verwacht je dan ineens ook aan een muzikale beleving! Samen met jou stellen we de Meug Top 33 samen die we vervolgens tijdens het Meug-weekend afspelen. Stuur ons dus jouw favoriete Meug-song door en wie weet kan je tijdens het festival je benen even losschudden op jouw nummer! Bovendien maak je kans op een Meug Smaakpakket, een bijzonder pakket vol smakelijke toppers die ook wij graag nuttigen.

 

Wat stuur je door? Uiteraard de titel en artiest van een nummer dat op één of andere manier met drank heeft te maken! Denk aan bijvoorbeeld  ‘Bottle of Wine’ van The Fireballs, ‘0ne Scotch, One Bourbon and One Beer’ van John Lee Hooker of zelfs ‘Whisky In A Jar’ van Metallica. Laat ons ook even weten waarom je dit nummer graag in de Meug Top 33 wilt!

 

Benieuwd naar de Meug Top 33? Vergeet dan zeker je tickets niet te kopen voor het festival en kom luisteren op 23 en 24 februari in het Zuiderpershuis!