Over MEUG

Meug is een smaakbureau waar zowel professionelen als particulieren terecht kunnen voor alles wat te maken heeft met kwalitatieve drankbeleving. Meug organiseert en faciliteert via een uitgebreid netwerk tastings, festivals, productlanceringen en biedt via redactionele aandacht in Meug Magazine een forum aan goede smaak. Meug vertrekt altijd van het verhaal achter de drank. Meug creëert zo een plezante én verrassende ervaring rond drank.

Ons verhaal

Meug is het initiatief van enkele drankliefhebbers die vonden dat hun passie voor drank ook met anderen moest gedeeld worden. Niet op een saaie manier (want vaak is dat te technisch, te historisch of te hoogdravend), maar op een verhalende manier waarbij de individuele smaakbeleving centraal staat. “Iedereen heeft zijn eigen smaak, en iedereen kan die zijn hele leven lang blijven verfijnen.” We hebben een geheel eigen drive en een eindeloze passie voor smaken, en daardoor vooral enorm veel respect voor de mensen en het verhaal achter de dranken. Deze mensen geven we dan ook met plezier de mogelijkheid om hun verhaal te delen in ons Meug Magazine.

Meug ons verhaal
vrijwilligers

Waarom MEUG?

Meug vormt al enkele jaren een groeiende community voor en tussen mensen die openstaan voor een unieke smaakbeleving. Met Meug willen we het verschil maken voor mensen die geïnteresseerd zijn in dranken. Meug staat garant voor een plezierige en kwalitatieve drankbeleving. De combinatie van verhalen, beleving en productkennis maken van Meug immers dé referentie voor smaakbeleving in drank.

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht voor tastings, festivals, een activiteit op maat, achtergrondinfo of professionele ondersteuning op vlak van drank en smaak.

Ons Team

Bert Evens

BERT EVENS

Managing partner

+32 (0) 496 20 92 94
bert@meug.be

Frederik Picard

FREDERIK PICARD

Managing partner

+32 (0) 496 62 06 94
frederik@meug.be

Jeroen Van Dyck

JEROEN VAN DYCK

Managing partner

+32 (0) 479 32 02 66
jeroen@meug.be