Tastingfestival | BCN GIN & VERMUT

Wij zijn een artisanaal producent van Gin en Vermouth in de bergen van de Priorato wijn regio. Onze spirits zijn terroir georiënteerd en een expressie van Mediterraanse flavours opgedragen aan de hoofdstad van Gin en Vermouth: Barcelona.

BCN_GIN_logo

BCN GIN & VERMUT

PASSEIG DE L'EXPOSICIÓ 58, 08004 BARCELONA

www.bcngin.com

Beleef de smaak van BCN GIN & VERMUT

DE SELECTIE VAN BCN GIN & VERMUT

BCN GIN, het elixer van de druiven van de priorat wijnregio. De zuiverheid van vers gesneden Mediterrane botanicals. Een originele toast op de unieke intensiteit van het nachtleven in Barcelona!
VERMUT BCN, vervaardigt van oude wijnstokken witte grenache van Terra Alta en mediterrane botanicals versterkt met een eau-de-vie gemacereerd met bergamot, vlierbloesem en wilde kruiden.
BCN MUT, intens en hoge complexiteit, gerijpt gedurende 9 maanden in Franse eik. Gelimiteerde oplage van 500 flessen. Een waar unicum.

 

WAAROM DEZE SELECTIE?

In de overvloed van verschillende gins op de markt presenteren we een unieke mediterrane gin van Barcelona, gedistilleerd van druiven en locale botanicals. Een zeer originele gin met een buitengewoon smaak profiel.
Ook onze vermouths hebben een speciaal zuiders karakter met veel diepgang en een natuurlijk bittere afdronk.
Onze spirits zijn geïnspireerd op het succes van gin-tonics en vermut in de koningin der steden Barcelona, een stad met een unieke levensstijl.

 

ONTDEK OP MEUG!

Ik raad ten zeerste mijn drie producten aan maar de BCN MUT is een ware ontdekking.

BCN GIN & VERMUT in beeld