Tastingfestival | Brews

Met het gamma van Brews bieden we jullie diversiteit aan. We hebben prachtige producten die nog ongekend zijn. Brews is een innovatief bierprogramma, gebaseerd op kwaliteit en diversiteit. Het is een bierreis die wordt aangeboden om de pure smaak van verschillende bierstijlen te ontdekken.

am-logo

Brews

Blarenberglaan 3, 2800 Mechelen

Beleef de smaak van Brews

DE SELECTIE VAN BREWS

Mort Subite Oude Gueuze – Een uitgesproken zure Gueuze met fijne herinneringen aan de eikenhouten vaten waar het karakter en de aroma’s in rijpten.

Hapkin – Volmondig & rijk bier met een florale toets van Saaz hop en een ongetemde pittigheid van Monroe hop die evolueert bij elke slok.

Affligem Patersvat – Friskruidige aroma’s door de selectie van de fijnste verse hoppen. De extra hopping en hergisting op fles zorgen voor elegante nuances van groene thee, citruskruid en kamillebloesem die uitmonden in een fris hopbittere finale.

Lagunitas – IPA met een krachtige, maar toch gebalanceerde smaak.
Mort Subite Botanic Lambic – een blend van Lambic van verschillende jaren geïnfuseerd met jeneverbessen en kardemom.

Mort Subite Oude Kriek Authentiek – limited edition, Oude kriek met schaarbeekse krieken. Deze laat zich kenmerken door de neus van rood fruit met een subtiele hint van amandal. De Mort Subite Authentiek is puur en ongefilterd dat zorgt voor volmondige smaak die lang nazindert.

 

ONTDEK OP MEUG!

Mort Subite Oude Kriek Authentic met Schaarbeekse krieken.

Brews in beeld