Tastingfestival | Hooglander Bier

Hooglander Bier vat je bij de horens! Rasecht en innemend speciaalbier uit Aarle-Rixtel met een ruwe en krachtige uitstraling maar met een vriendelijke geaardheid. Grootgebracht in de brouwerij en klaar om de ‘weide’ wereld in te trekken. Een kudde op een missie. Uitgezonden naar de verre uithoeken van het land om het bierlandschap verrijken, Hooglander zet de hoeven in het zand!

hooglander_bier_logo

Hooglander Bier

Straat huisnummer, postcode plaats

www.website.be

Beleef de smaak van Hooglander Bier

DE SELECTIE VAN HOOGLANDER BIER

Hooglander Porter – 6.2 % (Brown Porter)
Krachtig en buitengewoon intens. De gebrande moutaroma’s, volle karameltonen en robuuste bitterheid bombarderen de smaakpapillen. De complexiteit in iedere slok nodigt uit opnieuw en opnieuw.

Hooglander Saison – 7.0 % (Farmhouse Ale)
Sprankelend, verfrissend en intens gehopt, gebrouwen om dorst te lessen. De frisfruitige aroma’s, de milde bitterheid en de tongstrelende droge afdronk zijn uitstekend geschikt voor elk seizoen.

Hooglander India Pale Ale – 6.8% (English IPA)
Met karakter gehopt en gekenmerkt door een elegante en krachtige uitstraling. Aroma’s van tropisch fruit, een subtiel moutprofiel en een hopbittere afdronk vormen samen een innemend geheel.

Hooglander Wit – 5.9 % (American Wheat Ale)
Brutaal, ruig en buitengewoon. Een troebele verschijning met stralend tropisch hopboeket. De Amerikaanse invloeden, krachtige schuimkraag en fluwelen afdronk monden uit in een immense frisheid.

Hooglander Russian Imperial Stout – 9.0 % (Imperial Stout)
Laat zijn duistere kant zien. Donker als de nacht, mysterieus en puur. Ontdek laag na laag de bitterzoete aroma’s, robuuste gebrandheid en fluweelzachte afdronk. Koester het moment, iedere slok telt.

 

WAAROM DEZE SELECTIE?

Dit zijn de vaste ”telgen” van Hooglander Bier.

 

ONTDEK OP MEUG!

De Hooglander India Pale Ale

Hooglander Bier in beeld

Espresso-Stout-480x480
Hooglander-Russian-Imperial-Stout-300x300
Hooglander-Saison-300x300
Kerstpakket-300x300
glas-600x600
4-600x600