Tastingfestival | Mokke Bier

Over Mokke
Mokke Bier wordt gebrouwen volgens traditionele technieken, met enkel natuurlijke ingrediënten. Een unieke smaakervaring in elk flesje! Enkele jaren geleden begon Johan Van Noten met Mokke Bier, een artisanaal bier voor de hedendaagse markt. Het originele recept van Mokke Bier werd samengesteld door meesterbrouwers die gebruik maakten van uiterst professioneel materiaal en hun wereldbekende expertise.

Wie zijn we
Twee neven, Wim & Wim, oorspronkelijk afkomstig uit Antwerpen (België) hebben samen het doel om dit unieke Belgische bier verder te verdelen in bars en restaurants over heel de wereld. Wim Gyselen kan door zijn jaren internationale sales ervaring Mokke Bier een verdiende plaats in de markt geven. Wim Van Thielen heeft jarenlange ervaring in de horeca, vooral in het werken met en combineren van verschillende smaken en aroma’s in zijn keuken. Zijn restaurant in Blue Mountains, Sydney, is bekend voor haar Belgische Bieren en bijgevolg haar gastvrijheid.

mokke_bier_400x400

Mokke Bier

Gitschotellei 272 B0.1, 2140 Borgerhout

www.mokke.beer

Beleef de smaak van Mokke Bier

DE SELECTIE VAN MOKKE BIER

MOKKE blond
Van de eerste slok tot de laatste druppel zal MOKKE BLOND u verrassen.
Coriander en gedroogde sinaasappelschillen domineren het smakenpallet.
Twee klassieke Belgische hopvariëteiten geven dit bier een kruidige en verfrissende bitterheid, met een lichte toets artisanale honing.
Alcohol: 6,5%
Silver Medal Brussels Beer Challenge 2016

MOKKE ros
MOKKE ROS is een zachte en verleidelijke amberkleurige tripel.
Geroosterde mout en kandijsuiker, erg mooi gebalanceerd met twee hopvariëteiten, geven dit unieke bier een lichtzoete, doch bittere smaak.
Alcohol: 8%

MOKKE bruin
MOKKE BRUIN is een echt degustatiebier, tevens het meest verfijnde en donkerste bier van de Mokke familie.
Het is een echt bruin bier, niet te zwaar, met de nadruk op de gebrande karamelsmaak afkomstig van de vier moutvariëteiten. Dit unieke bier zal je zeker niet teleurstellen.
Alcohol: 7%
Silver Medal Brussels Beer Challenge 2017

 

WAAROM DEZE SELECTIE?

3 Lekkere, eenvoudig drinkbare maar verrassende bieren.

 

ONTDEK OP MEUG!

Mokke Bruin.

Mokke Bier in beeld

makke-lineup
BLONDLOGOFINAL2
Mokke-Beer-homepage1