MEET THE BREWER-tasting

Ronald Mengerink – Dochter van de Korenaar

29/5/2024 (20u)

Er zijn zo van die brouwers waar je wat meer van houdt dan andere. Begrijp ons niet verkeerd, iemand die een goed bier kan maken, zal van ons altijd het respect krijgen dat hij/zij verdient. Maar sommigen staan toch nog net een trapje hoger in onze persoonlijke etalagekast dan anderen.
Ronald Mengerink is zo iemand. Bieren van zijn brouwerij Dochter van de Korenaar uit Baarle Hertog komen al van het prille begin van onze tasting-events voor in de line-ups (remember die tastings van de Beerlovers, indertijd nog in Café Mombasa?). En nu nog steeds is het een plezier om een bier van Ronald te laten proeven aan mensen, of het nu absolute beginners zijn of doorwinterde beergeeks. Waarom? Omdat ze altijd goed zijn, omdat ze altijd uniek zijn, nooit saai en omdat ze gewoon verdomde goed in elkaar steken. Omdat ze een verhaal vertellen, elke keer.
Dat is waar Ronald zich in onderscheidt: een doorgedreven aandacht voor wat sommigen wel eens durven vergeten: gewoon goeie ouwe echte brouwkunst en vakmanschap, wars van onnodige snufjes en tierlantijntjes.
Als we dan de kans hebben om zo’n brouwer uit te nodigen voor een gezellige tasting, dan laten we dat niet liggen! Ronald komt langs, brengt 6 bieren mee en vertelt u er alles over. Meet the brewer, bij Bieren Cabardouche!
Line-up:
Belle-Fleur – Fleur Sauvage – Noblesse à la Grecque – Bien Sûr Cranberries – Embrasse – Peated Oak Aged embrasse (dus 3 barrel-aged bieren in de line-up!). Iedereen krijgt ook van ons een welkomstbier van Bieren Cabardouche aangeboden voor de tasting start!
Plaatsen beperkt!
LOCATIE: Bieren Cabardouche, Engelselei 255, 2140 Antwerpen

DEELNAME MEET THE BREWER DOCHTER VAN DE KORENAAR
€ 35,00
29/5 - 20.00u

Live Tasting

€35 p.p.