MEET THE BREWER

brouwers schenken hun eigen bier op jouw event

Iedereen wil dat zijn event memorabel is. En Belgen zijn een bourgondisch volkje, het ligt in onze aard om vooral te onthouden wat we gegeten en gedronken hebben. Je gasten verrassen met een mooi aanbod aan kwalitatief bier is dan een geweldige manier om je avond net dat tikje meer te geven.

Meug zou Meug niet zijn als we dat heel eenvoudige idee niet nog een stapje verder zouden doortrekken. Want wat maakt een bier nog lekkerder dan het al is? Een goed verhaal, een authentieke insteek, een originele en persoonlijke aanpak. Dat is het handelsmerk van Meug, sowieso al. Een nog persoonlijker verhaal krijg je als de makers van de bieren zelf aanwezig zijn op jouw event, hun eigen bieren met liefde tappen of schenken en alle vragen van je gasten zelf kunnen beantwoorden.

Meug heeft goeie banden met een hele resem aan kleine, ambachtelijke brouwers in het hele land die we kunnen meenemen naar jouw event. Met flesjes, met vaten en vooral met veel goesting.  Dewelke? Dat hangt af van jouw wensen qua bierstijlen en natuurlijk de agenda van de brouwers zelf. Wees gerust, we werken samen met jou een ideale line-up uit van bieren en brouwers, zodat jouw event echt uniek wordt.

Getriggerd? Informeer snel naar de mogelijkheden!

Receptieformule: vanaf €20 / p.p. (excl. BTW)

Receptieformule: grote groepen en events zijn mogelijk

Locatie: in overleg te bepalen

Doorlopend te boeken

Boek een tasting

We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op en bespreken zo verder de mogelijkheden en de boeking!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Geef meer informatie over de locatie waar je de tasting wenst te organiseren. (Adres, verdieping, capaciteit, ...)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.