MEUG Club CABARDOUCHE

20/12/2023 (20u )

Helaas moeten we dit event annuleren. Niet getreurd, in 2024 plannen we zeker nieuwe tastings in Cabardouche. Gekochte tickets worden terugbetaald!

We sluiten het jaar af met nieuwe plannen voor het volgende jaar, want zo zijn we nu eenmaal bij Meug!

Samen met de vrienden van Bieren Cabardouche hebben we ons voorgenomen om in 2024 een hele reeks toffe tastings te organiseren in hun nieuwe proeflokaal. Daarover later meer.

Om die nieuwe reeks te vieren, organiseren we al een eenmalige tasting in het oude proeflokaal van Cabardouche (Engelselei 255, 2140 Borgerhout)! En omdat het Kerstmis is, wordt het een feestelijk gebeuren!

De ingrediënten:

  • een proeverij met een zestal bieren (nu ja, zeven waarschijnlijk)
  • thema: Kerstsfeer! (Nee, je krijgt niet alleen maar Kerstbier, maar bieren waar wij een link met Kerstmis in zien op een of andere manier)
  • Specialleke: iedereen die zich inschrijft, wordt geacht de avond zelf een klein en liefst zelf origineel ingepakt cadeautje mee te brengen. Dat gaat onder de Kerstboom en wordt willekeurig aan een andere aanwezige uitgedeeld tijdens de tasting. Wat u best meebrengt? Dat staat u volledig vrij, maar wij denken alvast in volgende sleutelwoorden: Bier. Sleutelwoord, dus. Budgetvoorwaarde? Wij gaan zeker niet boven de 10 euro met ons cadeautje.
  • Een Kersttrui of andere Kerstoutfit is niet verplicht, maar de meest originele krijgt een extra bier van ons!
  • Nog belangrijk: er zijn maar 20 plaatsen!

Deelnemen kost 30 euro en een cadeautje!

Inschrijven kan enkel hier!

 

20/12 - 20.00u

Tasting met secret santa!

€30 p.p.