Very behind the Scenes: virtual visit De Koninck

Za 31 oktober 2020

De Koninck behind the scenes virtual tour

Veel mensen bezochten de afgelopen jaren al brouwerij De Koninck. Maar wat gaat er écht schuil achter de hoekjes waar je tijdens de interactieve rondleiding niet komt? In deze virtual visit laten de mensen van brouwerij De Koninck je de speciale plekjes zien waar niet iedereen mag komen. Een échte behind the scenes dus, en dat met 3 bijzondere dranken van de brouwerij. We zouden Meug niet zijn, mocht er daar geen ‘specialeke’ bij zitten…

Wat mag je verwachten?

  • Een exclusieve virtuele rondleiding door de mensen van de brouwerij
  • Een smaakpakket met 3 bieren

Over de makers

Braeckman Distillers

In 1918 startte Achiel Braeckman in Nederzwalm met een handel in geestrijke dranken en stokerij, onder de naam ‘De Blauwe Duif’. 3 generaties later wordt de jenever nog steeds volgens het oorspronkelijke recept gemaakt. Sinds 1996 stoken ze in een moderne distilleerderij, maar nog steeds volgens ambachtelijke traditie. Op die manier houden ze mee een eeuwenoude Vlaamse traditie van stoken in ere.

Douglas Laing

Douglas Laing werd opgericht in 1948 en is sindsdien al die jaren een trots onafhankelijk familiebedrijf. Als bottelaar zetten ze zich tot doel om whisky te presenteren zoals de distilleerder het bedoelde. Met de Remarkable Regional Malts (Timorous Beastie, Big Peat,…) bieden ze een verrassende ontdekkingsreis langs de Schotse whiskyregio’s. Met Old Particular en XOP (Xtra Old Particular) kiezen ze voor prachtige vaten om als single cask op de markt te brengen. Een schoolvoorbeeld van de rijkdom die een onafhankelijke bottelaar kan brengen in de whiskywereld.

Za 31/10/2020 14u

Virtual visit

€10 p.p.

Onbeperkt aantal personen

De Koninck behind the scenes virtual tour