Tastingfestival | Wineways

Wineways organiseert wine-tastings naar jouw smaak! Of je nu een doorwinterde liefhebber bent die alleen uit kristallen glazen drinkt of je zoekt inspiratie omdat je niet steeds dezelfde wijn van de supermarkt wilt, Wineways is er in elk geval en voor iedereen met goesting naar een mooi glas wijn. Maak van jouw avond met vrienden of collega’s een onvergetelijk moment met aangepaste wijnen. Wineways zorgt voor de tasting die jij wil, een dolle rit vol onverwachte smaken en verhalen. En dat gewoon…. bij jou thuis!

wineways_logo_4x4

Wineways

Hogeweg 90, 2140 Borgerhout

www.wineways.be

Beleef de smaak van Wineways

DE SELECTIE VAN WINEWAYS

Wineways selecteert 8 wijnen uit 8 verschillende wijnregio’s wereldwijd. 8 aparte duurzame karakters naast elkaar, die tegelijk onderling aanvullend zijn. Een brede waaier aan stijlen die jou verleidt om voortaan wat vaker iets nieuws te proberen. Kom proeven, blijf hangen en reserveer meteen een Wineways-avond voor deze zomer!

 

WAAROM DEZE SELECTIE?

Wineways presenteert op het Meug tastingfestival een blind tasting van acht wijnen. Vertel ons wat jij zoekt in een wijn en wij geven jou het juiste nummer om te proeven. Wineways swipet voor iedere Meug-klant een match!

 

ONTDEK OP MEUG!

Wijn nr. 5 op de Wineways-stand

Wineways in beeld