24/11 – Maltlovers invite Chris Lauriers

Chris Lauriers 2

Chris Lauriers is de gezelligste mens die je op een whiskyfestival tegen het lijf kan lopen. En: hij weet wel iets van whisky, anders word je niet tot Whisky-Ambassadeur verkozen op het International Whisky Festival in Gent (2015). Maltlovers nodigden hem uit voor een zeer persoonlijke tasting op 24/11.

Chris Lauriers

Chris Lauriers, de GVR uit Halle!

Wie in de whiskywereld kent hem niet? Topkerel die met meer passie dan wie ook in het wereldje spreekt over het levenswater dat we whisky noemen. Hij werd al een keer tot Whiskyambassadeur voor Vlaanderen verkozen, en je vindt hem zowat dagelijks ergens te lande, achter een tafel met lekkers om te proeven. Maltlovers nodigden hem uit om zelf een selectie van drams te maken die hij zelf graag drinkt, en om die met jullie te delen. En dat hij smaak heeft…

Klein tipje van de sluier: Chris is een grote Bunnahabhain-fan, dus daar zal alvast een mooi voorbeeldje van op tafel komen!

Maltlovers-tastings zijn super-relax.

Iedereen is welkom, en je hoeft geen doorwinterde whisky-kenner te zijn om mee te doen. We zorgen voor een ontspannen sfeer waar je rustig kan genieten van de drams en met je tafelgenoten en de spreker van gedachten kan wisselen.

We proeven de whisky’s ook allemaal eerst blind, zodat je zonder vooroordeel kan beslissen wat je lekker vindt!

Tijdens een standaardtasting proeven we 6 whisky’s.

We kunnen nu al vertellen dat er tijdens deze tasting zeker 7 whisky’s op tafel komen, en misschien wel een 8ste… En die extraatjes zijn niet zomaar overschotjes, maar ook echte pareltjes…

Praktisch