Meug is een smaakbureau gespecialiseerd in drankbeleving. Je kan bij ons terecht voor inspirerende verhalen over bier, wijn, whisky en andere dranken. Wil je een tasting volgen of organiseren voor familie of vrienden, een leuke bedrijfsactiviteit plannen in het kader van smaak of gewoon op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Je kan het allemaal bij ons vinden. Wist je ook dat we een eigen tastingfestival hebben? Voel, proef en beleef bij Meug de echte verhalen achter de smaak!

Waarom Meug?

Al enkele jaren vormt Meug een groeiende community voor en tussen mensen die openstaan voor een unieke smaakbeleving. Met Meug willen we het verschil maken voor mensen die geïnteresseerd zijn in dranken. Meug staat garant voor een plezierige en kwalitatieve drankbeleving. De combinatie van verhalen, beleving en productkennis maken van Meug immers dé referentie voor smaakbeleving in drank.

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht voor tastings, festivals, een activiteit op maat, achtergrondinfo of professionele ondersteuning op vlak van drank en smaak.

Jeroen Van Dyck
JEROEN VAN DYCK

Managing partner

T +32 (0) 479 32 02 66
M jeroen@meug.be

Bert Evens
Bert Evens

Partner

T +32 (0) 496 20 92 94
M bert@meug.be

Frederik_Picard_-_profielfoto
FREDERIK PICARD

Partner

T +32 (0) 496 62 06 94
M frederik@meug.be