Bar Leon Whisky Tasting – 9/10/2019

Het was al weer even geleden dat we nog eens een whiskytasting mochten organiseren in een van de tofste bruine kroegen van ’t Stad. Bar Leon heeft al jaren een streepje voor bij ons (we organiseerden ook al eens een after work samen met hen in een grote tent op het plein). Toen ze ons onlangs vroegen of we hun whiskykaart konden voorzien van een aantal suggesties en wat uitleg, waren we dan ook vereerd! Intussen kan je bij hen proeven van een 6-tal verrassende single malts en blends. Zeker eens gaan checken!
Om dat alles te vieren, besloot Meug om 7 andere fijne flesjes te selecteren die we open trekken op 9 oktober. En jij kan komen mee proeven! Meug-man Jeroen zal de uitleg verzorgen. Wees snel, want op de ├╝bergezellige eerste verdieping van Bar Leon is maar plaats voor 25 personen!
De tasting is geschikt voor zowel beginnende whisky-liefhebbers als doorwinterde proevers.

Alles gaat door in het coole Bar Leon in Antwerpen (Krugerplein) om 20.00u, een schitterende locatie voor een gezellige, lentetasting. Voor en na kan je aan de bar nog een whisky, biertje of frisdrank drinken.

Max. 25 deelnemers, tickets kosten slechts 30 euro voor deze avond.

 

 

Praktisch + Tickets reserveren

Bar Leon Whisky Tasting

  • Woensdag 9 oktober, 20.00u
  • Bar Leon, Krugerplein, 2140 Antwerpen
  • 30 euro
  • Reserveren: HIER!