Blind Tasting Tour

Blind tasting

Blind proeven. Je hebt voor- en tegenstanders.

Wij van Meug vinden blind proeven de ideale manier om je te laten verrassen. Als je echt geen enkele andere referentie hebt dan je geur- en smaakzin, dan zal je wat in je glas zit anders ervaren dan als je ziet wat je krijgt.

Daarom doen we een klein experiment op Meug: een kleine groep gelukkigen wordt geblinddoekt rondgeleid door Jeroen Van Dyck van Meug. We bezoeken 3 verschillende standen, waar een glaasje wordt ingeschonken met een verrassende drank. Je weet niet op voorhand wat voor drank, hoe die er uit ziet, wat die kost. Je hebt dus enkel je eigen zintuigen om te bepalen wat je er van vindt! We beloven enkel dat wij het zelf lekker vinden…

In groep proeven we de dranken en wisselen we ervaringen uit. Helemaal op het einde maken we bekend wat we geproefd hebben!

Een unieke ervaring, voor de eerste keer op Meug.

We organiseren deze tour in samenwerking met VeBes (Vereniging voor Blinden en Slechtzienden Licht en Liefde vzw) en de koepelwebsite www.visuelehandicap.be. Er zullen normaliter ook enkele mensen met een visuele beperking deelnemen aan de tour; we zijn benieuwd naar de uitwisseling van de ervaringen tussen de deelnemers!

Deze speciale tour vindt plaats om 16.45u tijdens het Meug Tastingfestival. Hij duurt tot +/- 17.30u. Deelnemen aan deze speciale rondleiding kan met maximaal 12 personen.

Dit ticket geeft enkel recht op deelname aan deze rondleiding – je hebt ook nog een gewoon toegangsticket nodig voor het festival om deel te nemen.

Praktisch + Tickets reserveren

Blind Tasting Tour

  • Zaterdag 24/2 – 16.45u (tijdens Meug Tastingfestival)
  • Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, 2000 Antwerpen
  • 12 euro of 12 jetons (op het festival)
  • Reserveren: HIER!