Tastingfestival | CINOCO

CINOCO is een referentie in de import en distributie van wijnen en sterkedranken in België.

Cinoco logo

CINOCO

Pierre Van Humbeekstraat 5, 1080 Brussel

www.cinoco.com

Beleef de smaak van CINOCO

DE SELECTIE VAN CINOCO

CINOCO kiest er dit jaar voor om nieuwe categoriën en producten in de kijker te zetten op MEUG. Naast enkele kwalitatieve Engels-Portugese PORTO’s van het huis TAYLOR’S (LBV 2013 & 10Y) zullen de wijn -en sterke drank liefhebbers ook enkele SHERRY’s en VERMOUTH’s van het befaamde en gerenomeerde Spaanse huis GONZALEZ BYASS kunnen ontdekken.
Pareltjes als VERMOUTH “LA COPA” of de SHERRY CRISTINA kunnen er volop geproefd worden. Maar ook nieuwigheden zoals CROFT TWIST, een SPRITZ op basis van Sherry fino, zullen er aanwezig zijn om te proeven!
Frankrijk zal o.a. vertegenwoordigd zijn met merken als BOULARD CALVADOS en HENRI BARDOUIN PASTIS en Italië en Duitsland met heerlijke en gezonde bitters als AMARO MONTENEGRO en UNDERBERG.
Met de Mexicaanse METEORO MEZCAL, de Zuid-Afrikaanse BAIN’s en Carraibische RUMS als RON BARCELO, CLÉMENT, ADMIRAL RODNEY en CHAIRMAN’S zijn ook meer exotische landen van de partij. Last but not least zullen we ook de nodige aandacht schenken aan de brexit met enkele SCHOTSE WHISKIES van BOWMORE, BUNNAHABHAIN & DOUGLAS LAING.

 

WAAROM DEZE SELECTIE?

Omdat MEUG zelf de poorten heeft opengezet om ook andere categorieën aan het bod te laten komen en ook deze zeer toegankelijk en interessant zijn.

 

ONTDEK OP MEUG!

CROFT TWIST

Cinoco in beeld

Cinoco team
H&M_Croft Twist_front of bottle__050_1
andy Bervoets