Billie's Craft Beer Fest

MEUG van de maand

BILLIE’S CRAFT BEER FEST – 02/12 & 03/12/2017

Billie’s Craft Beer Fest nodigt op zaterdag 2 en zondag 3 december meer dan 50 nationale en internationale brouwerijen uit op een Bier-extravaganza zonder weerga. Het concept is eenvoudig; je koopt een all-in-ticket voor een dag of voor het hele weekend, en dan kan je alles gratis proeven. En nog beter: Meug geeft maar liefst 6 tickets weg voor dit droomfestival!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Konfijt Food & Music Festival

29 oktober, 2017 | 12:00

€22

Het festival Konfijt is een smaakvolle mengeling van muzikaal en culinair vakmanschap en brengt deze samen waar passies elkaar kruisen. Konfijt laat de festivalganger proeven van klassevolle gerechten, muzikale ontdekkingen en inspirerende kunstobjecten. Konfijt, dat is steeds van alle goede dingen in het leven genieten.

Wouter Keersmaekers, chef in De Schone van Boskoop, Christer Elfving, kok en food designer en Cathérine Vandoorne, presentatrice bij De Madammen (Radio2), vergasten de culinaire en muziekliefhebbers op live-kookduels, pure muziekperformances en gezellige gesprekken aan tafel.

Konfijt presenteert deze editie o.a. de chefs Guy Van Cauteren (’t Laurierblad), Filip Claeys (De Jonkman) en Thijs Vervloet (Colette). Hendrik Dierendonck (Slagerij Atelier Dierendonck) en Wim Lybaert (TV-Programmamaker, Het goeie leven) kruiden het Food-podium. Muzikaal brengt Konfijt o.a. Jan De Smet (De Nieuwe Snaar), André Brasseur, Tin Fingers en Témé Tan. De muziekoptredens wisselen de live kookduels af en tussendoor kan je terecht bij geanimeerde gesprekken over muziek en eten, boeiende productvoorstellingen, degustaties, exposities. Zo wordt een tentoonstelling opgebouwd uit vinylhoezen uit de collectie van Jan De Smet.

Deze editie vindt plaats op zondag 29 oktober in het hart van Boechout, in de Appelkantstraat, in en rond Restaurant De Schone Van Boskoop, Decoratelier C19 en Blue Bird Art Gallery. Info en tickets: www.konfijt.be

Konfijt Artist

Gegevens

Datum:
29 oktober, 2017
Tijd:
12:00
Kosten:
€22
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.konfijt.be

Organisator

Konfijt
Telefoon
0474 48 88 25
E-mail
info@konfijt.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schone Van Boskoop
Appelkantstraat
Boechout, 2530 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie