Have A Drink With Eric Vermeire – Gordon & MacPhail

Eric Vermeire

Eric Vermeire is een van die mensen in het Belgische whiskylandschap die je moet ontmoet hebben. Hij werd al meerdere malen verkozen tot whisky-ambassadeur voor Vlaanderen door zijn collega’s en werd in 2017 ook ingehuldigd als Keeper of the Quaich. Dat is een internationaal en zeer select genootschap van de echt grote namen in de whiskywereld.

Op Meug is hij aanwezig met producten van Gordon & MacPhails, maar als je hem een half uurtje voor jou wil (je deelt hem wel met 11 anderen), dan is deze Have A Drink With iets voor jou. En o ja, uiteraard brengt Eric minstens 3 mooie drams mee om samen van te proeven en over te babbelen!

Deze sessie gaat door om 19.45u en is gedaan rond 20.15u. Je krijgt 3 drams te proeven en kan alle vragen stellen aan Eric die je maar wil, in een gezellige setting. Maximaal 12 personen kunnen deelnemen, dus wees er snel bij.

Dit ticket is enkel geldig voor deelname aan deze sessie; je hebt ook nog een toegangsticket nodig voor het festival zelf om er aan te kunnen deelnemen.

Praktisch + Tickets reserveren

Have A Drink With Eric Vermeire – Gordon & MacPhail

  • Zaterdag 24/2 – 19.45u (tijdens Meug Tastingfestival)
  • Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, 2000 Antwerpen
  • 12 euro of 12 jetons (op het festival)
  • Reserveren: HIER!