Jura tasting new range – 16/5/2018

JURA_view_3

Meug nodigt je alweer uit voor een speciale tasting! We laten je kennis maken met Jura, whisky van op het kleine eiland aan de Schotse Westkust.

De aanleiding is dat Jura in 2018 een volledig nieuwe reeks basisexpressies lanceert. De Journey, 10yo, 12yo, 18yo en Seven Wood vervangen de gekende flessen. Meug-man Jeroen Van Dyck is in 2018 Brand Ambassador voor België voor Jura, en kan dus uit eerste hand de nieuwe expressies voorstellen, met alle verhalen over de distilleerderij, het eiland en de whisky’s er bij!

We proeven de hele reeks (en koppelen ze hier en daar aan een verrassende pairing om de smaak extra te ervaren) en sluiten de tasting af met een mooie onafhankelijke botteling, een 24yo Signatory op vatsterkte. Voor alle deelnemers zijn ook enkele hapjes voorzien.

 

Alles gaat door in de Markt van het prachtige Felixpakhuis in Antwerpen om 20.30u, een schitterende locatie voor een gezellige, zomerse tasting (misschien zit er wel een cocktail in!).

Max. 32 deelnemers, tickets kosten slechts 25 euro voor deze gezellige avond.

Wie wil, kan de geproefde flessen ook ter plaatse aankopen met een mooie korting; Ideaal ook voor een cadeautje in aanloop naar vaderdag, we zeggen zo maar iets…

 

Praktisch + Tickets reserveren

Jura Tasting New Range

  • Woensdag 16/5, 20.30u
  • Felixpakhuis, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen
  • 25 euro
  • Reserveren: HIER!