Konfijt: Food & Music Festival

Konfijt Artist

Meug kijkt al eens verder dan enkel de wondere wereld der dranken en laat jullie graag kennismaken met Konfijt. Lees tot onder, want we geven tickets weg voor dit unieke Boechoutse festival!

konfijt logo festival food and music

Het festival Konfijt is een smaakvolle mengeling van muzikaal en culinair vakmanschap en brengt deze samen waar passies elkaar kruisen. Konfijt laat de festivalganger proeven van klassevolle gerechten, muzikale ontdekkingen en inspirerende kunstobjecten. Konfijt, dat is steeds van alle goede dingen in het leven genieten.

Surf en Turf is de Amerikaanse benaming voor de combinatie van vis en vlees. Dit zorgt voor heerlijke smaakcombinaties en gerechten met lekkers uit de zee (vis) en het beste van op het land (vlees), samen op een bord. Konfijt trekt het idee van Surf en Turf helemaal open naar een unieke mix van muziek, cultuur en gastronomie. De North Sea Chefs, die duurzame visvangst in de Noordzee promoten, zijn te gast op deze editie.

Food

Wouter Keersmaekers, chef in De Schone van Boskoop, Christer Elfving, kok en food designer en Cathérine Vandoorne, presentatrice bij De Madammen (Radio2), vergasten de culinaire en muziekliefhebbers op live-kookduels, pure muziekperformances en gezellige gesprekken aan tafel.

Konfijt presenteert deze editie o.a. de chefs Guy Van Cauteren (’t Laurierblad), Filip Claeys (De Jonkman) en Thijs Vervloet (Colette). Hendrik Dierendonck (Slagerij Atelier Dierendonck) en Wim Lybaert (TV-Programmamaker, Het goeie leven) kruiden het Food-podium.

Music

Muzikaal brengt Konfijt o.a. Jan De Smet (De Nieuwe Snaar), André Brasseur, Tin Fingers en Témé Tan. De muziekoptredens wisselen de live kookduels af en tussendoor kan je terecht bij geanimeerde gesprekken over muziek en eten, boeiende productvoorstellingen, degustaties, exposities… Zo wordt een tentoonstelling opgebouwd uit vinylhoezen uit de collectie van Jan De Smet.

Praktisch

Konfijt | Food & Music festival 2017

  • Zondag 29 oktober 2017
  • Appelkantstraat, in en rond Restaurant De Schone Van Boskoop,
    Decoratelier C19 en Blue Bird Art Gallery.
  • Info en tickets: www.konfijt.be
Konfijt Food
Konfijt Music

Win Gratis Tickets

Meug geeft twee duotickets weg voor Konfijt | Food & Music Festival.

De winactie is gesloten en de winnaars zijn geselecteerd. Gefeliciteerd aan Agnes en Tommy!

De winnaars zijn reeds gecontacteerd.