Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten S1#16 Kathleen Van den Berghe

Van je passie(s) je beroep maken, dat moet het motto geweest zijn waarmee Kathleen Van den Berghe 12 jaar geleden aan haar avontuur in de Loire begon. Natuur, kunst, eeuwenoude gebouwen renoveren en vooral heel lekkere wijn maken. Dat is wat Kathleen professioneel doet sinds ze in 2010 ‘Château de Minière‘ kocht en ze haar carrière als bouwkundig ingenieur in België inruilde voor een leven tussen de Franse wijnranken in het hart van de Loire-streek.

Stil zitten is niet aan Kathleen besteed want amper 6 jaar laten kocht ze samen met haar echtgenoot Sigurd nog een tweede kasteel- en wijndomein, Château de Suronde. Voor onze podcast bracht ze een fles ‘Bulles de Minière’ mee, een heerlijke rode schuimwijn waar ze met recht en rede trots op is.

Music by: Blue Wave Theory

Met dank aan Jones Foodbar in Schilde voor de opnamelocatie!