Rumtombola voor de slachtoffers van Orkaan Irma

Orkaan Irma Caraïben

The Road Rummers is de eerste rumclub van België. Als liefhebbers van deze drank waren ze zeer getroffen door de gevolgen van orkaan Irma voor de Caraïben, waar de meeste rumdistilleerderijen staan. Ze zetten een warme actie op poten om de slachtoffers te helpen, en jij kan niet alleen je steen bijdragen, maar er ook nog eens een goeie fles rum mee winnen.

Orkaan Irma hield stevig huis

Op de Caraïbische eilanden Antigua, Barbuda, Sint-Maarten enz.. hebben de jongste orkanen keihard toegeslagen. Op sommige eilanden is meer dan 90% van de infrastructuur totaal verwoest en zijn duizenden gezinnen dakloos geworden.

Dit nieuws trof iedereen, en zeker elke rechtgeaarde rumliefhebber recht in het hart. The Road Rummers willen zich dan ook actief inzetten om, hoe bescheiden ook, hun steentje bij te dragen aan de heropbouw van deze fantastische rumeilanden.

Daarom organiseren ze een tombola waarbij iedereen voor €10 een lot kan kopen, met de kans om mooie prijzen te winnen. Boeken, mooie flessen rum, enz…  Dankzij gulle sponsors kunnen ze intussen voor meer dan €5.000 aan prijzen verdelen!! Meer info vind je op hun Facebookpagina.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen kan één of meer lotjes kopen (€10 per lot) op volgende wijzen:

  1. door betaling op de Paypal rekening paypal.me/roadrummers
  2. door overschrijving van €10 per lotje op de rekening BE72 7360 4042 4816 van The Road Rummers met vermelding “Orkaan Irma”
  3. op de tastings van The Road Rummers

 

Een onschuldige kinderhand zal eerste helft november (na het Spirits in the Sky-festival) de winnaars trekken. De trekking zal live op de Facebookpagina van The Road Rummers gevolgd kunnen worden. Prijzen zijn niet inwisselbaar in geld. Winnaars kunnen hun prijzen afhalen te Leuven, Brussel, Boortmeerbeek of Rotselaar. Prijzen kunnen mist betaling van de portkosten worden toegestuurd.

De opbrengst gaat INTEGRAAL naar de bevolking van de getroffen eilanden

Wat kan U doen?

  1. Lotjes kopen natuurlijk. Hoe meer hoe liever!
  2. Deze actie zo ruim mogelijk delen op uw eigen Facebookpagina, website of blog.
  3. Kan U zelf ook een mooie prijs schenken? Geef het door aan de Road Rummers via roadrummers@gmail.com
Road Rummers
rumtombola