Billie's Craft Beer Fest

MEUG van de maand

BILLIE’S CRAFT BEER FEST – 02/12 & 03/12/2017

Billie’s Craft Beer Fest nodigt op zaterdag 2 en zondag 3 december meer dan 50 nationale en internationale brouwerijen uit op een Bier-extravaganza zonder weerga. Het concept is eenvoudig; je koopt een all-in-ticket voor een dag of voor het hele weekend, en dan kan je alles gratis proeven. En nog beter: Meug geeft maar liefst 6 tickets weg voor dit droomfestival!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bierfestival BOREFTS

22 september, 2017 - 23 september, 2017

Meug kijkt graag over de grens als er iets leuks te doen is. En als je een bierliefhebber bent, zijn er niet veel leukere festivals te vinden dan BOREFTS in Bodegraven bij Utrecht, op 22 en 23 september.

We horen al wat licht gemor opstijgen: een bierfestival in Nederland? Jazeker! In Nederland wordt al jaren op topniveau gebrouwen door de vele kleine (en inmiddels soms zelfs grote) craft-brouwerijen. Brouwerij De Molen is een van de echte toppers wereldwijd. In 2004 startte de brouwerij in de oude molen De Arkduif, en al snel veroverde ze de harten van bierliefhebbers overal ter wereld met hun compromisloze bieren en zin voor experiment. Hun etiketten zijn ook heel herkenbaar op het schap in de winkel, en hun soms grappige namen (Bommen En Granaten, Bloed, Zweet en Tranen,…) verleiden je snel. Maar laat je niet misleiden: hun bier nemen ze zeer serieus en is van de hoogste kwaliteit.

BOREFTS festivalgangers

Gegevens

Begin:
22 september, 2017
Einde:
23 september, 2017
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
http://brouwerijdemolen.nl/en/borefts-beerfestival/