Billie's Craft Beer Fest

MEUG van de maand

BILLIE’S CRAFT BEER FEST – 02/12 & 03/12/2017

Billie’s Craft Beer Fest nodigt op zaterdag 2 en zondag 3 december meer dan 50 nationale en internationale brouwerijen uit op een Bier-extravaganza zonder weerga. Het concept is eenvoudig; je koopt een all-in-ticket voor een dag of voor het hele weekend, en dan kan je alles gratis proeven. En nog beter: Meug geeft maar liefst 6 tickets weg voor dit droomfestival!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Modeste Bierfestival

30 september, 2017 | 11:00 - 1 oktober, 2017 | 19:00

Gratis
Aroma, smaak en passie: de basis van het Modeste Bier Festival

Als liefhebber van een smakelijk, vakkundig gebrouwen speciaalbier kijk je ongetwijfeld uit naar de zevende editie van het Modeste Bier Festival. Een uniek gebeuren, georganiseerd door het Antwerps Bier College, waarop de afgelopen jaren telkens meer dan 4.000 enthousiaste bezoekers het mooiste van de kleine Belgische brouwer kwamen (her)ontdekken. We heten je van harte welkom op 30 september en 1 oktober 2017. In de overdekte festivalhal bieden we je de mogelijkheid om pareltjes van de modeste brouwers en de Family Brewers te degusteren. Het gevarieerd aanbod aan bieren uit alle hoeken van ons land wordt aangeboden door de brouwer zelf, een unicum in het festivalwereldje. In de loop van de komende maanden lees je hier meer over de randactiviteiten die je de kans bieden om (nog) meer over de fascinerende bierwereld te leren. Je hebt intussen ongetwijfeld het eerst weekend van oktober in je agenda aangeduid, wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen!

Eerbetoon aan brouwer Modeste Van den Bogaert

Het Modeste Bierfestival brengt hulde aan Modeste Van den Bogaert. Hij kwam vlak na de tweede wereldoorlog in Brouwerij De Koninck terecht, nadat zijn vader jong gestorven was. Meer dan 50 jaar lang zou hij deze brouwerij leiden.

Meer dan 25 kleine brouwers

Modeste betekent ook bescheiden. Daarom worden enkel kleine Belgische bierbrouwers uitgenodigd naar dit festival.

Modeste

Gegevens

Begin:
30 september, 2017 | 11:00
Einde:
1 oktober, 2017 | 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://www.antwerpsbiercollege.be/ModesteBierFestival/

Organisator

Antwerps BierCollege
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brouwerij De Koninck
Boomgaardstraat 17
Antwerpen, 2018 België
+ Google Maps