Bunnahabhain Feis Ile 2023 Launch

masterclass with Chris Lauriers

Online Tasting

Feis ile is een jaarlijkse hoogmis van de whisky. Dan viert het hele eiland Islay feest. Elk distilleerderij brengt een speciale botteling uit voor wie op het eiland is. Die bottelingen zijn supergegeerd onder liefhebbers en zijn meestal heel erg de moeite om te proeven.

Bunnahabhain Distillery doet uiteraard ook mee met het feest. Dit jaar brengen ze zelfs twee speciale gelimiteerde bottelingen uit. We mogen nog niet vertellen wat het precies zal zijn (nog even geduld!), maar ge meugt gerust zijn, ze zijn de moeite! En nog beter is het nieuws dat we dankzij onze vrienden van Cinoco Spirits een heuse masterclass mogen doen waarin we beide Feis Ile-bottelingen van Bunnahabhain mogen laten proeven!

Wacht nog even voor u uw vreugdedans inzet, want het goede nieuws is nog niet gedaan. De masterclass wordt begeleid door niemand minder dan Chris Lauriers. Misschien wel de grootste Bunnahabhain-liefhebber in België, en zeker wel een van de sympathiekste whiskykerels op dit halfrond.

Reden genoeg om in te schrijven, dachten we zo!

Line-up:

  • 12yo official bottling
  • 18yo official bottling
  • Stiuireadair
  • Toiteach A Dha
  • Feis Ile bottling 1
  • Feis Ile Bottling 2

Dat prachtige pakketje samples valt in je bus voor 40€ plus verzendkosten! Of je haalt het op bij Meug in Antwerpen of Schilde, natuurlijk.

Meedoen? Klik op deze link!

Meerdere samplesets van dezelfde tasting kunnen samen verzonden worden (dan hoef je dus maar 1 keer de verzendkosten aan te klikken).

Deelnemers aan de Meug Classics Club: jullie samples voor deze sessie kunnen samen met jullie samples van de reeks van mei verzonden worden, dus jullie hoeven geen verzendkosten aan te vinken als je hier aan meedoet!

Tickets voor Belgische en Nederlandse adressen kunnen via onderstaande link besteld worden.
Prijs: €40 (excl. verzendkost)
Samplesets kunnen vanaf ongeveer een week op voorhand opgehaald worden op 2 locaties: Meug Antwerpen en Meug Schilde.
Je krijgt enkele dagen voordien een link om de tasting online te volgen.

Koop je sampleset hier

01/05- 20.00u

Online tasting

€40 p.p.