De smaak van whisky

De smaak van whisky is zo veel meer dan wat je er van denkt te weten. Heb jij wel eens een whisky gedronken als aperitief, of bij de maaltijd? Wist je dat er whisky’s zijn die naar chocolade smaken, of naar bloemetjes, of perziken?

Whisky wordt soms weggezet als een drank voor in de zetel, bij het haardvuur. Een drank voor oudere heren van stand in eeuwenoude kastelen met veel donker hout, waar je niet zomaar van mag genieten.

Terwijl er op het whiskyrek ook best frisse, lichte jongens te vinden zijn, perfect voor op een terrasje of bij de maaltijd. Of elegante flesjes die je doen wegdromen naar een zomers kampvuur op het strand bij het ondergaan van de zon. Er zijn zo veel meer mogelijkheden dan je op het eerste gezicht denkt en het smaakpalet dat je kan terugvinden in een whiskyglas is ongelooflijk breed.

Tijdens deze degustatie laten we je kennismaken met 6 heel uiteenlopende whiskysmaken en aroma’s. De smaak van whisky is de perfecte eerste ontmoeting met de www (wondere whiskywereld)! Je wordt tijdens de degustatie begeleid door een ervaren Meug-expert, die je met het nodige gevoel voor humor zelf laat ontdekken wat we je voorschotelen.

 

Kort gezegd:

Voor deze degustatie selecteren we telkens zes interessante whisky’s die we laten proeven; dit zijn flessen die de Meug-test doorstaan en die je niet zomaar in de supermarkt vindt. Wil je de selectie van de whisky’s meer op maat aanpassen, of wil je net iets exclusiever gaan? Dat kan – informeer dan naar de mogelijkheden.

Twee formules:

De smaak van Whisky is een begeleide degustatie van twee uur, voor groepen tot maximaal 40 personen. Ook grotere groepen kunnen we kennis laten maken met dit thema, in de vorm van een receptietasting.

Groepstasting: €40 / p.p. (tot 15 pers.), €35 / p.p. (15-40 pers.) | Receptietasting: €25 / p.p. (tot 100 pers.), €20 / p.p. (101 - ... pers.) (excl. BTW)

Groepstasting: max. 40 personen | Receptietasting: vanaf 40 personen

Locatie: in overleg te bepalen

Doorlopend te boeken

Meug-sfeerbeeld-de-smaak-van-whisky

Boek een tasting

We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op en bespreken zo verder de mogelijkheden en de boeking!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Geef meer informatie over de locatie waar je de tasting wenst te organiseren. (Adres, verdieping, capaciteit, ...)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.