De Drie WhiskyWijzen

7/10/2023 (20u – in Antwerpen)

Tijd om het eens over een andere boeg te gooien.

wij vinden het superbelangrijk om kennis over te dragen. Dat mensen iets bijleren tijdens onze tastings, dat ze gevormd worden op hun pad doorheen de wondere wereld der dranken. Daarom doen we vaak beroep op experts die haarfijn zaken kunnen uitleggen die je niet zomaar terugvindt op het internet. Dan vervullen we onze educatieve rol.

Dat doen we tijdens deze tasting niet.

Want weet je wat nog veel belangrijker is dan heel veel bijleren? Je heel hard amuseren. Lachen met gelijkgestemden. Genieten van een glas, zonder het noodzakelijk kapot te analyseren. Met whisky doen waar het voor bedoeld is, quoi: er gvd complexloos van genieten.

Daarom nodigen we 3 notabelen uit de Belgische whiskyscene uit. Make no mistake, elk van hen is een vat vol kennis. Maar daarvoor zijn ze er niet in de eerste plaats. Vandaag vertellen ze verhalen uit hun jarenlange ervaring tijdens tastings, op festivals, in interactie met de vreemdstsoortige figuren uit de spiritsfauna. Aan jullie om uit te vogelen welek verhalen waar zijn, en welke niet.

En natuurlijk brengen ze alle drie ook een paar flessen mee om te proeven, en gooien we er met Meug nog eentje extra bovenop.

Uw ingrediënten voor deze unieke avond zijn dus:

  • Mark Dermul – Star Wars-man, Toshan Man, topkerel
  • Gunter Vaes, Intermediate-man, topkerel
  • Eric Vermeire – G&M-man, topkerel
  • 7 fijne flessen

Uw dienaar probeert alles, Kurt Van Eeghem-gewijs, aan elkaar te praten.

Resultaat: topavond!

Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer je plekje snel!

De tasting gaat door in de zaal van Café De Zure, Dageraadplaats, Antwerpen – back to the roots voor wie er al bij was in de Maltlovers-tijd, dus 😉

Deelname Tasting Drie WhiskyWijzen
€ 45,00
Totaal


Photo by Marcel Eberle on Unsplash

7/10 - 20.00u

Live Entertasting

€45 p.p.