Receptietasting

Een receptietasting in Vlaanderen is erg voorspelbaar. Cava die wel bruist, maar niet van de originaliteit. Als het wat avontuurlijker mag, vind je er ook wel eens een doordeweeks biertje. En natuurlijk: fruitsap uit flessen van minstens 2 liter.

Dat kan uiteraard beter, zeker in een land dat bekend staat om zijn bourgondiërs, waar iedereen met smaak bezig is (kookboeken staan al jarenlang aan de top van de bestsellerlijsten) en dat een ongelooflijke geschiedenis heeft met artisanale topproducten (bier, iemand?).

Meug is er van overtuigd dat je een tasting op een receptie ook spannend, avontuurlijk, boeiend en vooral lekker kan maken. We bieden een unieke formule aan waar een of meerdere Meug-experts een selectie maken van dranken die uw gasten kunnen ontdekken, met de nodige uitleg indien gewenst. Samen met u bekijken we welke bieren, wijnen, whisky’s of andere dranken we kunnen serveren, en op welke manier we die kunnen linken aan het thema van uw receptie, feest, congres, seminarie,… Zo krijgt uw event net dat tikje meer en hebben uw gasten na afloop weer iets nieuws ontdekt.

Een receptietasting creëren we op maat van uw event. Afhankelijk van het aantal gasten, uw budget en uw voorkeuren van dranken werken we een voorstel op maat van de gelegenheid uit. Zo is elke Meug-receptietasting uniek.

Vanaf 15 euro per persoon (afhankelijk van type drank - vraag een vrijblijvende offerte aan)

Minimum 40 personen

Locatie: in overleg te bepalen

Doorlopend te boeken

Meug-sfeerbeeld-receptietasting

Boek een tasting

We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op en bespreken zo verder de mogelijkheden en de boeking!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Geef meer informatie over de locatie waar je de tasting wenst te organiseren. (Adres, verdieping, capaciteit, ...)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.