The Female touch:

Maken vrouwen betere wijn dan mannen?

Ken je het cliché van de wijnmaker? Die stoffige man van middelbare of nog meer gevorderde leeftijd die je, pet op het hoofd, ontvangt in zijn cave? Wel, gelukkig klopt dat cliché niet meer!

Over de hele wereld zijn er heel wat vrouwen actief in de wijnbranche, in alle takken en op alle niveau’s. En zoals het overal gaat: wanneer er een vrouw passeert, waait er meteen een frisse wind. Wil jij ontdekken welke topwijnen door vrouwen gemaakt worden en wat die wijnen zo origineel, uniek, verrassend of gewoon lekker maakt? Dan is deze tasting onder begeleiding van een wijnexpert de ideale start, want hier vergelijken we telkens wijnen gemaakt door een vrouw met wijnen gemaakt door een man.

 

KORT GEZEGD:

Je proeft tijdens de degustatie 6 wijnen; dit zijn flessen die de Meug-test hebben doorstaan en die je niet zomaar in de supermarkt vindt. Meug zorgt voor alle wijnen en materiaal en een boeiende expert van de Winelovers als gastheer (of gastvrouw). Wil je de selectie van de wijnen samen met ons op maat aanpassen, of wil je net iets exclusiever gaan? Dat kan – informeer dan naar de mogelijkheden.

TWEE FORMULES:

The Female Touch is een begeleide degustatie van twee uur, voor groepen tot maximaal 40 personen. Ook grotere groepen kunnen we kennis laten maken met dit thema, in de vorm van een receptietasting.

The Female Touch is een degustatie van Meug in samenwerking met Winelovers.

Groepstasting: vanaf €35 / p.p. obv aantal deelnemers | Receptietasting: vanaf €20 / p.p. (excl. BTW)

Groepstasting: max. 40 personen | Receptietasting: vanaf 40 personen

Locatie: in overleg te bepalen

Doorlopend te boeken

Meug-sfeerbeeld-wijn

Boek een tasting

We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op en bespreken zo verder de mogelijkheden en de boeking!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Geef meer informatie over de locatie waar je de tasting wenst te organiseren. (Adres, verdieping, capaciteit, ...)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.