Low alcohol-bieren:

Tof idee voor je receptie

De laatste jaren is er een nieuwe trend onder brouwers: de zoektocht naar smaakvolle bieren die toch geen hoge alcoholpercentages meedragen. Het is misschien wel de ultieme uitdaging. Een hogere alcoholgraad kan immers kleine brouwfoutjes wegstoppen.

Als je er dus als brouwer in slaagt een superlekker bier te maken met een lage alcoholgraad, dan verdien je meteen veel respect. In deze degustatie krijg je 6 bieren te proeven van minder dan 5% ABV! Van Session IPA tot exclusieve trappisten (en misschien wel eentje zonder alcohol?), Meug laat je ze allemaal ontdekken. Deze tasting is uitstekend geschikt voor receptieformules.

 

KORT GEZEGD:

Meug serveert echt lekkere bieren met als enige regel dat ze minder dan 5% ABV hebben en geeft de nodige tekst en uitleg over de bieren. Voor deze receptiedegustatie selecteren we zes bieren; dit zijn flessen die de Meug-test hebben doorstaan en die je niet zomaar in de supermarkt vindt. Wil je de selectie van de bieren samen met ons op maat aanpassen, of wil je net iets exclusiever gaan? Dat kan – informeer dan naar de mogelijkheden.

EÉN FORMULE:

Low Alcohol-bieren is een begeleide receptieformule, voor groepen vanaf 40 personen.

vanaf €20 / p.p. (excl. BTW)

Vanaf 40 personen

Locatie: in overleg te bepalen

Doorlopend te boeken

Meug-sfeerbeeld-receptie

Boek een tasting

We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op en bespreken zo verder de mogelijkheden en de boeking!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Geef meer informatie over de locatie waar je de tasting wenst te organiseren. (Adres, verdieping, capaciteit, ...)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.