Wonderwijzer Quiz

27/3/2021 – 20.00u

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Wonderwijzer-quiz gaat deze online door! Speel van thuis uit mee met een gezellige familiequiz en steun zo de Ouderraad van Wonderwijzer en je lokale ondernemers!

De quiz:

 • Vier rondes met vragen die je alleen of in team kan beantwoorden.
 • Je team mag bestaan uit zoveel mensen als je wilt (je kan bijvoorbeeld afspreken met vrienden en online met hen overleggen over je antwoorden); maak er dus een gezellige avond van, vanuit je eigen woonkamer! We vragen wel iedereen om alles coronaproof te houden – liever met 12 mensen die online overleggen dan met teveel op 1 locatie bij elkaar.
 • We spelen voor de eer! Er zijn prijzen voorzien voor willekeurige plaatsen in de eindstand, en de winnaar krijgt de eer zich dé Wonderwijzer-quizploeg van 2021 te noemen.
 • Deelnemen kost 16€ per ploeg die je inschrijft (voor elke 16€ die u betaalt, krijg je dus 1 antwoordformulier ter beschikking – je kan dus ook individueel meespelen en een interne rangschikking onder huisgenoten maken ;-)).

De drankjes en hapjes:

 • De Wonderwijzer-Ouderraad heeft een aantal toffe hapjes- en drankenpakketten samengesteld in samenwerking met lokale ondernemers die ons in het verleden altijd steunden via sponsoring of tombola. Door hier een pakketje van te bestellen, steun je dus tegelijk de Ouderraad en de lokale ondernemers! De wijnen komen van bij Drankenwereld, de bieren van Drankenhandel De Kroon, de Zoete Zonde is van Smet – Schilde en de hartige hapjes van Kaasmeester Martens.
 • Pakketjes kan je via onderstaand formulier bestellen. We voorzien een afhaalmoment op 27/3 tussen 12-14u op school – we vragen om idealiter voor afhaling te kiezen; als dat echt niet kan, dan kunnen we in Schilde op voorhand je bestelling leveren (neem even contact op aub). Als je buiten Schilde woont en niet kan afhalen op 27/3, neem dan even contact op om afhaling af te spreken.
 • Zo heb je tijdens de quiz ook iets lekkers en verrassends te proeven.
 • Foto’s van de dranken en hapjes onderaan deze pagina!

De Tombola:

 • Onze traditionele tombola ziet er ook wat anders uit dit jaar.
 • In plaats van de lokale ondernemers om prijzen te vragen, willen we hen steunen.
 • De totale opbrengst van de tombola wordt omgezet in aankoopbons van 25€  bij lokale handelaren . Die worden dan verloot onder iedereen die een of meerdere lotjes kocht! Hoe meer lotjes, hoe meer bons we kunnen aankopen en verloten!

 

Vragen over de organisatie of je bestelling? Mail ons op quiz.wonderwijzer@gmail.com.

                                                       Deelnemen en bestellen:

Deelnemen kan nog – mail ons om in te schrijven op quiz.wonderwijzer@gmail.com. Drankpakketjes of hapjes bestellen kan helaas niet meer…