Tastingfestival | 23 & 24 februari 2018

Op ons jaarlijks tastingfestival nodigen we steeds een enorme variatie aan standhouders uit. Zowel professionele brouwers als gepassioneerde liefhebbers vullen ons programma. Op Meug staat niet alleen de drank, maar ook het verhaal achter de drank centraal. Bekijk hieronder wat onze vorige edities te bieden hadden.

Verrassende drankbeleving

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2018 vindt de derde editie plaats van Tastingfestival Meug. Zo’n 40 nationale en internationale standhouders zakken af naar het Antwerpse Zuiderpershuis om hun speciaaldranken te presenteren aan het publiek. Opnieuw staat het verhaal achter de fles centraal en nodigen we makers uit die gepassioneerd kunnen vertellen over wat ze je schenken. Nieuw deze editie is dat we ons niet langer beperken tot bier, wijn en whisky, maar dat we het aanbod uitbreiden naar alle type dranken. De rode draad voor 2018 is nog meer dan vroeger interactiviteit tijdens het festival. Bereid je dus al maar voor op een intense smaakbeleving!

De line-up wordt bekendgemaakt op 1 december 2017. Dan begint ook meteen de ticketverkoop!

Standhouder worden?

De lovende recensies van gasten, bezielde reacties van je voorgangers en misschien zelfs je eigen bezoek aan het festival hebben ongetwijfeld je enthousiasme gewekt om ook deel uit te maken van de standhouders van het tastingfestival op 23 en 24 februari 2018. Schrijf je in via onderstaand formulier en wij zullen jou spoedig contacteren!

Vorige edities

MEUG 2016

Bekijk hier alles over MEUG 2016

Meug 2017

MEUG 2017

Bekijk hier alles over MEUG 2017