Receptie met feestelijke bieren:

Originele formule voor bedrijfsrecepties

Wie bedrijfsreceptie zegt, zegt meestal “cava!” of “champagne!”. Bier wordt bij zo’n gelegenheid vaak stiefmoederlijk behandeld. Maar wist je dat er een hele reeks verfijnde bieren bestaan die perfect als aperitief op een receptie kunnen gedronken worden?

Meug selecteerde een reeks feestelijke bieren die uitermate geschikt zijn voor een nieuwjaarsreceptie, klantenreceptie of personeelsfeest. Bieren die zowel mannen als vrouwen kunnen bekoren en die je bedrijfsreceptie een heel ander karakter geven dan het klassieke glaasje cava, fruitsap en middelmatige rode en witte wijn. We dagen je uit: wedden dat jouw gasten zullen genieten van deze originele invulling van je receptie?

 

Kort gezegd:

Voor deze receptiedegustatie selecteerden we zes feestelijke bieren; dit zijn flessen die de Meug-test hebben doorstaan en die je niet zomaar in de supermarkt vindt. Wil je de selectie van de bieren samen met ons op maat aanpassen, of wil je net iets exclusiever gaan? Dat kan – informeer dan naar de mogelijkheden.

Eén formule:

Feestelijke bieren is een begeleide receptieformule, voor groepen vanaf 40 personen. Meug assisteert jouw gasten bij de keuze van hun feestelijk bier en geeft tekst en uitleg over de bieren.

€20 / p.p. (tot 100 pers.), €15 / p.p. (101 - ... pers.) (excl. BTW)

Vanaf 40 personen

Locatie: in overleg te bepalen

Doorlopend te boeken

Meug-sfeerbeeld-bierenreceptie

Boek een tasting

We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op en bespreken zo verder de mogelijkheden en de boeking!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Geef meer informatie over de locatie waar je de tasting wenst te organiseren. (Adres, verdieping, capaciteit, ...)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.