Meug challenge:

Haal jij de juiste dranken eruit?

Iedereen kent wel iemand die beweert blind te kunnen achterhalen welke drank hij drinkt. Maar: is dat ook werkelijk zo? Want vanaf het moment je niet meer kan zien wat er in je glas zit, ga je al snel de mist in. Kleur, stijl, type, alcoholpercentage, maker… Zo gemakkelijk alles is als je al je zintuigen kan gebruiken, zo moeilijk het wordt als je uit een zwart glas moet drinken.

Tijdens de Meug Challenge dagen we jou uit: kom een drank proeven en zeg ons wat het is. We geven je een aantal mogelijkheden, jij moet enkel maar de juiste combinatie maken. Heb je het juist, kom je op onze erelijst terecht en schenken we je een extra glas naar keuze. Durf jij de uitdaging aan?

 

KORT GEZEGD:

Meug Challenge is een ideale formule als attractie tijdens een privé-feest of bedrijfsreceptie. Alle type dranken kunnen opgenomen worden in de challenge: bier, wijn, whisky, rum, gin, mescal… Wij voorzien een aangeklede stand met alle materiaal, dranken en begeleiding. Iedereen kan langskomen om de uitdaging aan te gaan.

Bier: €15 / p.p. - Wijn & spirits: €20 / p.p.

Vanaf 40 personen

Locatie: in overleg te bepalen

Doorlopend te boeken

Meug-sfeerbeeld-challenge

Boek een tasting

We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op en bespreken zo verder de mogelijkheden en de boeking!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Geef meer informatie over de locatie waar je de tasting wenst te organiseren. (Adres, verdieping, capaciteit, ...)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.