Online Tasting 18/03/2023

Kijk, wij luisteren graag naar u. Als we van verschillende kanten te horen krijgen dat jullie wel eens graag wat meer willen weten over Geuzebieren, dan kijken we even wat we daar aan kunnen doen. Et voila, een online geuzetasting is geboren!

Er was eens… geuze. De champagne van het Pajottenland, één van de schoonste producten die ons landje te bieden heeft. Altijd al benieuwd geweest naar het zure bier dat de laatste jaren meer dan ooit terug is van weggeweest? In samenwerking met Het Huis van de Geuze brengt Meug u een introductie tot geuze, gekoppeld aan een proeverij van zes geselecteerde bieren, allemaal vanuit het comfort van bij u thuis!

Uw gastheer is Dennis Vansant, die in Kopenhagen zes jaar lang de geuze en aanverwante lambiekbieren aan de man bracht. “De geuze is het begin en het einde, de alfa en de omega”, zo vat hij het samen. Dat hij al eens graag een geuske drinkt, daar komt het op neer.

Hoe werkt het? Voor 50 euro krijgt u een pakket van zes speciaal geselecteerde geuzes (geschikt voor twee personen) opgestuurd en krijgt u toegang tot een link waar onze virtuele proeverij zal doorgaan. Met 4 meedoen? Dan kan je ook een dubbel pakket van 2 x 6 flesjes bestellen. U krijgt een introductie tot de geuze, de lambiek, de terroir van het Pajottenland, en natuurlijk wordt alles doorspekt met de nodige sappige persoonlijke anekdotes, verhalen en uiteraard tips om uzelf verder te kunnen onderdompelen in de schone wereld van de geuze.

We selecteerden we 6 mooie oude geuzes in flessen van 37.5cl. De line-up ziet er als volgt uit:

  • Girardin Gueuze Black Label
  • Hanssens Oude Gueuze
  • Lindemans Cuvee Rene
  • De Koninck Oude Gueuze
  • Lambiek Fabriek Brett-Elle
  • Moriau Oude Gueuze

Inschrijvingen voor de tasting zijn afgesloten.

Verzending van bierpakketten is mogelijk naar Belgische en Nederlandse adressen.
Prijs: €50 (of €80 voor een dubbel pakket), incl. verzending naar jouw adres.
Je krijgt enkele dagen voor de tasting de link voor deelname aan de online tasting in je mailbox.

18/03 - 20.00u

Online tasting

€50 per pakket