Online Tasting

Ascension au ciel – cognac Masterclass

Op 20 mei 2023 varen we alweer ten hemel. Ons voertuig? De vloeibare geschiedenis die Pieter Knapen van Malternative Belgium telkens weer in een fles weet te vangen.

Twee jaar geleden, op 8 mei 2021, organiseerden we een van onze meest gesmaakte en legendarische tastings tot op heden. De eerste 8 cognac-bottelingen van Malternative Belgium passeerden de revue in een unieke line-up die nooit meer terugkomt. Omdat we toen zo veel genoten hebben, leek het een meer dan logisch idee om iets gelijkaardigs op poten te zetten. Dus selecteert Pieter alweer een mooie reeks flessen om te proeven en krijgt iedereen de kans mee te doen. Om het een beetje spannend te houden, geven we de exacte line-up nog niet mee, maar we lichten al wel wat tipjes van de sluier:

  • We proeven 6 cognacs en 1 pineau des charentes
  • In totaal gaan we weer dichtbij de 400 jaar geschiedenis in het glas hebben
  • We proeven twee ‘new releases’ op deze avond, die je dus in première te proeven krijgt
  • Een van die releases zal in kleine oplage zijn, en exclusief voor Meug! Deelnemers krijgen de eerste kans om een flesje aan te schaffen tijdens de tasting.
  • Er zal een sneak preview bij zijn van iets dat pas later dit jaar op de markt komt, met een flink aantal jaren op de teller
  • Zoals steeds proeven we allemaal eigen selecties van Pieter, wat als kwaliteitslabel kan tellen

Goesting om mee te doen? Noteer alvast de datum 20/5 in je agenda, en zet je klaar op maandag 13/2 om 20.00u voor de start van de ticketverkoop voor deze en andere Meug Online tastings van dit voorjaar via DEZE LINK!

Tickets voor Belgische en Nederlandse adressen kunnen hieronder besteld worden. If you want to join from abroad, please get in touch with us (jeroen@meug.be) to get a quote on shipping costs.
Prijs: €75 (of €82.50 incl. verzending in België, 94€ incl. verzending in Nederland).
Samples kunnen ook opgepikt worden een week tevoren op 2 locaties: Meug Antwerpen en Meug Schilde.
Je krijgt enkele dagen voor de tasting de link voor deelname aan de online tasting in je mailbox.
Als je meer dan 1 sampleset bestelt voor deze tasting, hoef je maar 1 keer verzendingskosten te betalen.
Als je voor verschillende tastings samplesets bestelt, voeg dan per tasting verzendkosten toe aub. Door de timing is het niet mogelijk om samplesets voor verschillende tastings samen te verzenden, helaas.

20/05 - 20.00u

Online tasting

max. 65 pers.

€75 p.p.