Tasting for teams @Home

Nood aan een momentje met je team, ook als je ze niet kan zien? Beetje fun en ontspanning, zonder dat je je huis moet verlaten? Meug organiseert voor jou een toffe tasting op maat, en iedereen blijft gewoon thuis.

In deze tijden zijn we intussen gewend geraakt aan thuis werken. We houden contact en we doen wat nodig is om ons werk uit te voeren. Thuis werken kan vaak zonder probleem en heeft heel wat voordelen. Maar we missen wel een belangrijk stuk van ons professioneel leven: het contact met onze collega’s op momenten dat we even niet aan het werken zijn. Een ongedwongen gesprekje tijdens de lunch, een babbel aan de drankautomaat, een grapje onderweg naar het toilet. De ruimte voor die korte spontane menselijke interacties is er niet meer en dat weegt op teams van collega’s.

Het is dus belangrijk dat een bedrijf zijn medewerkers genoeg kansen geeft om ook op sociaal vlak met elkaar in contact te blijven. Zo blijft het moreel op peil.  Meug heeft daarvoor een speciale formule uitgewerkt, een Tasting voor Teams @home.

 

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Het concept is simpel: Meug maakt pakketjes met de dranken die we gaan proeven (bieren of spirits als whisky, rum, gin,…). Elke deelnemer krijgt zijn pakketje thuisgestuurd. We spreken een datum en uur af waarop we samen gaan proeven en plannen dan een online meeting met alle aanwezigen en een Meug-expert die de tasting begeleidt, vragen beantwoordt enz. Op die manier kunnen je collega’s op een ongedwongen manier samen van lekkere dranken genieten met de juiste verhalen erbij (en eventueel na afloop van de tasting nog even gezellig napraten – er zit genoeg in de proefpakketten om gezellig verder te doen). Voor grotere groepen gebruiken we een livestream die alle deelnemers thuis kunnen volgen en waar ze via de chatfunctie kunnen deelnemen aan het gesprek.

Een teambuilding op afstand dus, met een lekker drankje er bij!

Er zijn formules vanaf 3 dranken en 30 minuten, en voor teams van 2 tot 50 personen. Vraag naar de mogelijkheden bij Jeroen Van Dyck van Meug via onderstaande gegevens.

Vanaf 20€ (excl. BTW), afhankelijk van aantal deelnemers

Van 2 - 100 personen

Locatie: bij elke collega thuis!

Doorlopend te boeken

Meug sfeerbeeld whisky

Boek een tasting

We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op en bespreken zo verder de mogelijkheden en de boeking!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Geef meer informatie over de locatie waar je de tasting wenst te organiseren. (Adres, verdieping, capaciteit, ...)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.