De Slimste WhiskyClub van België

16/3/2024 (14u)

Powered by Arran Whisky

We gaan op zoek naar de Slimste Whiskyclub van België!
In deze gloednieuwe quiz testen we de ploegen op hun kennis van whisky en sterke dranken en op hun vaardigheid in blind proeven. In een reeks originele vragenrondes kan alles aan bod komen dat iets met whisky te maken heeft en we kijken ook hier en daar eens over het muurtje naar andere sterke dranken. Dat alles uiteraard in een gemoedelijke sfeer, en begeleid door een zestal blinde proevertjes waar ook vragen over gesteld worden.
Je schrijft in als ploeg van maximaal 4 personen en je speelt in naam van jouw favoriete whiskyclub. Uiteraard mogen meerdere ploegen dezelfde club vertegenwoordigen indien gewenst. De ploeg die de meeste punten scoort haalt als eerste de wisselbeker Slimste Whiskyclub van België binnen!
Dankzij hoofdsponsor The Nectar en Isle of Arran Distillers kunnen we daar ook een geweldig mooie prijs aan vasthangen: de winnende whiskyclub krijgt een volledige tasting aangeboden van Arran en Lagg whisky, begeleid door de brand ambassador Lucy Coomber van de distillery zelf! Die tasting gaat dan door de dag voor Spirits in the Sky, op vrijdag 8 november, bij jou in de club.
Voor de andere deelnemers worden er ook nog leuke en lekkere prijzen voorzien, o.a. van Waterford, Teeling, Nikka,…!

Powered by:

Voor de andere deelnemers worden er ook nog leuke en lekkere prijzen voorzien, o.a. van Waterford, Teeling, Nikka,…!
Het aantal plaatsen is beperkt tot 16 deelnemende ploegen, dus wees snel om in te schrijven als je wil meedoen. Bel dus even je slimste whiskyvrienden op en vorm een onverslaanbare ploeg om op 16 maart die unieke titel binnen te halen!
Praktisch:
– 16/3/2024
– Start 14.00u
– Deelname voor 1 ploeg van 4 personen (inclusief 6 blinde proevertjes per persoon): 140 euro
– Locatie: Kunstencentrum Kaleidoscoop, Molenstraat 50, Mortsel

Deelnemen:


DeelnameQuizploeg max. 4 personen
€ 140,00
16/3 - 14.00u

Live Quiz in ploegen

140€ per ploeg van 4

Met veel dank aan: