Billie’s @ Meug

Zo 1 november 2020 | 14u

Billie's @ Meug

Meug is niet het enige festival dat dit jaar niet kan doorgaan op de normale manier. Onze vrienden van Billie’s Craft Beer Fest moesten ook hun live festival dit jaar annuleren. Uitstel is uiteraard geen afstel, maar wij van Meug vonden toch dat er ook dit jaar iets moest gebeuren.

Dus we hebben Billie’s uitgenodigd om deel uit te maken van Meug At Home 2020 en we zijn superblij dat ze ja gezegd hebben! En ze hebben voor een wel heel gelimiteerde en exclusieve zondagnamiddagactiviteit gezorgd…

Wat mag je verwachten?

Sam Hellemans van Bofkont! laat in zijn kaarten kijken aan 18 mensen!

Bofkont! is een jonge Antwerpse blender van lambieken – hij creëert uit liefde voor smaak nieuwe zure bieren op basis van lambieken. Zorgvuldig selecteert hij zijn basisbieren om er een extra dimensie aan te geven. We hoeven u niet te vertellen dat de flessen van deze gelukzak zeer gelimiteerd zijn, en dat je ze niet zomaar in de winkel vindt. Voor dit mini-event konden de heren van Billies Craft Beer Fest 18 flessen Four Seasons te pakken krijgen (75cl). Een blend van kriek, framboos en vlierbloesem, die de liefhebbers van zure bieren zeker zal bekoren.

 

Tijdens het gesprek krijgen de 18 gelukkigen die mee kunnen doen de kans om Sam zelf vragen te stellen. We hebben ook een gast van Billies Craft Beer Fest, zodat we ook hun toekomstplannen even in de kijker kunnen zetten.

 

Er zijn slechts 18 plekjes voor deze tasting, dus wees snel!

 

Wie reserveert, kan flessen ophalen bij Meug of Billies Bottle Shop, of naar huis laten verzenden (je krijgt de info na registratie!).

Je kan je smaakpakket bestellen via Meug, of vanaf 1/10 aankopen bij Billie’s Bottle Shop (Aalmoezenierstraat 38, 2000 Antwerpen)

Zo 1/11/2020 14u

Special tasting

€20 p.p. / €100 (bubbelpakket 5 pers., inclusief snacks t.w.v. €25)

Onbeperkt aantal personen

Billie's @ Meug