International Beer Panel

Za 31 oktober 2020 | 18u

Atrium La Pirata Magic Rock Frontaal

In dit panelgesprek brengen we 4 brouwers samen van over de hele wereld. Je krijgt in je pakket van elke brouwer een VCB (very cool beer)! Proeven doen we samen en met de uitleg van de brouwers zelf er bij!

Wie doet er mee, en wat proeven we samen?

 

  1. De brouwers van La Pirata Brewing uit Spanje zijn van de partij. Een eer! Deze brouwerij kreeg op de BBF nog 3 gouden medailles en 1 bronzen, en werd Best Brewery 2019. La Pirata Brewing is gevestigd in beerhub Barcelona; deze brouwers zijn zot van experimenten en bouwen al sinds 2012 aan hun naam en bieren. Ze staan altijd garant voor verrassende bieren. We proeven van La Pirata de Fresisui, een Strawberry Berliner Weisse (3,4%)
  2. Magic Rock Brewing uit de UK doet mee! Magic Rock is al jaren een vaste waarde in de craft beer markt en staat altijd garant voor toffe bieren voor een aangename prijs en in een prachtige vormgeving. Van hen proeven we iets dat nog maar net in België aankomt: Grower Owned 2020, DDH IPA (6%)
  3. De Belgen doen ook mee, en wel in de vorm van een de nieuwste sterren aan het Belgische craft beer-firmament: Atrium, uit Marche-en-Famenne. Brouwer Valery geeft met veel plezier uitleg over het bier dat we van hen proeven: Garoa, een Hazy Session IPA (3.3%)
  4. En ten slotte hebben we ook noorderburen te gast in het panel, in de vorm van Freek Willems, brouwer van Frontaal uit Breda. Frontaal is ook al enkele jaren bezig met serieus in het oog te springen met topbieren, dus we zijn blij dat ze meedoen! Van Frontaal proeven we I’ve Got Friends in the Music Business #1, een BA blend van verschillende soorten vaten (14%)!

Je kan je niet voorstellen hoe blij we zijn dat deze 4 brouwers meedoen aan ons panel. Zorg er voor dat je snel je pakketje te pakken krijgt, want ze zijn gelimiteerd!

Bestellen kan via Meug (verzending of ophalen in Antwerpen of Schilde), of je kan je proefdoos vanaf 7 oktober ook gewoon kopen bij Decaigny in Essen!

Wat mag je verwachten?

  • Een paneltalk en tasting met vier internationale brouwers
  • Een smaakpakket met 4 bieren

Je kan je smaakpakket bestellen via Meug, of vanaf 7/10 aankopen bij Dranken Decaigny (Spijker 79 in Essen)

Za 31/10/2020 18u

Panel tasting

€20 p.p. / €100 (bubbelpakket 5 pers., inclusief snacks t.w.v. €25)

Onbeperkt aantal personen

La Pirata brewers