Online Tasting

ASTA MORRIS – New Releases

Tradities ontstaan doorgaans uit zaken die te plezant zijn om ze te laten. De voorjaarstasting met Bert Bruyneel is er zo eentje. Ook dit jaar mogen we weer een reeks van nieuwe releases van de tovenaar uit West-Vlaanderen met jullie delen.

We hebben intussen al een hele reeks tastings samen met Bert gedaan, maar toch weet hij ons telkens weer te verrassen. Met een nieuwe grap, een anekdote die we nog niet kenden of een interessant inzicht. Maar, het belangrijkst van al, hij weet telkens weer een line-up voor te stellen die in je geheugen blijft hangen.

Ook deze keer weer heeft Bert een aantal prachtige zaken gebotteld die dit voorjaar op de mensheid losgelaten worden. We vonden er dan ook niet beter op dan zes van die flessen te kraken en met jullie te delen.

De exacte line-up krijg je naarmate de tasting nadert stuk voor stuk te weten, maar we willen jullie niet helemaal blind de woestijn in sturen. Dus enkele tipjes van de sluier:

  • we proeven 6 spirits
  • we proeven zaken van zowel Asta Morris, Asta Maurice als Rasta Morris
  • tussen de oudste en de jongste drank in de line-up zitten ongeveer 50 jaren
  • enkele tastingnotes die gegarandeerd de revue gaan passeren tijdens deze tasting: fruitig, rokerig, krachtig, mohowzeg

Goesting om mee te doen? Noteer alvast de datum 22/4 in je agenda, en zet je klaar op maandag 13/2 om 20.00u voor de start van de ticketverkoop voor deze en de andere Meug Online Tastings van dit voorjaar via DEZE LINK!

Tickets voor Belgische en Nederlandse adressen kunnen hieronder besteld worden. If you want to join from abroad, please get in touch with us (jeroen@meug.be) to get a quote on shipping costs.
Prijs: €52.50 (of €60 incl. verzending in België, 71.50€ incl. verzending in Nederland).
Samples kunnen ook opgepikt worden een week tevoren op 2 locaties: Meug Antwerpen en Meug Schilde.
Je krijgt enkele dagen voor de tasting de link voor deelname aan de online tasting in je mailbox.
Als je meer dan 1 sampleset voor dezelfde tasting bestelt, hoef je maar 1 keer verzendingskosten te betalen.
Als je voor verschillende tastings samplesets bestelt, voeg dan per tasting verzendkosten toe aub. Door de timing kunnen we helaas de verzending van samplesets voor verschillende tastings niet combineren.

KOOP JE SAMPLESET HIER

22/4 - 20.00u

Online tasting

€52.50 p.p.