Meug Quiz – Thinking about drinks

Za 31 oktober 2020 | 20u

Meug-challenge-sfeerbeeld

Tijdens de lockdown in april creëerde Meug voor de eerste keer een quiz. Tot onze grote vreugde speelden maar liefst 106 ploegen toen mee en had iedereen een gezellige avond. De hilarische toogklap in de bijhorende chat deed bijna vergeten dat iedereen gewoon thuis zat. Daarom dat we dit tijdens het online festival nog eens overdoen. Met andere vragen uiteraard, voor de slimmeriken onder ons!

Wat kan je verwachten?

  • Een quiz die je individueel of als ploeg kan spelen
  • Ongeveer 1,5 uur vragen en antwoorden, en tussendoor een grapje hier en daar (beloofd, we houden ons in!)
  • Alle vragen hebben op een of andere manier te maken met dranken of lekkere dingen, maar je hoeft zeker geen drankexpert te zijn om mee te doen.
  • 1 winnaar die de eer krijgt zich de eerste officiële Meug-festivalquizkampioen mag noemen. Elk ploeglid van deze ploeg krijgt een uniek kader dat hij/zij gedurende 1 jaar aan zijn Facebookprofielfoto mag toevoegen en wordt vermeld op de Meug-Facebookpagina en website.
  • We spelen voor de eer en de fun – er zullen een tiental toffe smaakprijzen willekeurig verdeeld worden op basis van een schiftingsvraag

Elke deelnemer krijgt een proefpakket van Meug en onze sponsors voor tijdens de quiz – de inhoud is een verrassing, want bepaalde producten zullen onderwerp zijn van de quizvragen!

Praktisch?

Je kan individueel of als ploeg deelnemen, het aantal deelnemers bepaal je zelf. Per inschrijving (kostprijs €15) ontvang je één proefpakket. Speel je met meerdere mensen op verschillende locaties? Dan kan je altijd een extra keer inschrijven en dan ontvang je nog een smaakpakket.

Za 31/10/2020 20u

Online quiz

€15 per ploeg (inclusief smaakpakket)

Onbeperkt aantal ploegen

Meug-challenge-sfeerbeeld