Virtual tour & masterclass foodpairing De Koninck

Za 31 oktober 2020 | 14u

De Koninck behind the scenes virtual tour

De brouwerijsite van De Koninck is een echte hub van ambachten in de stad. Je vindt er, naast de brouwerij uiteraard, ook topvleeswaren van The Butcher’s Store van De Laet & Van Haver, Chocolade van JITSK en de kazen van Kaasaffineurs Van Tricht. Stuk voor stuk schatkamers van lekkere dingen. En laat dat nu toevallig ook allemaal zaken zijn die ideaal combineren met bieren! Maar hoe doe je dat, foodpairing? Waar moet je op letten? In deze online masterclass krijg je de nodige tips and tricks te horen.

Sven De Kleermaeker, master brewer bij De Koninck, leidt je virtueel rond op de brouwerijsite en bezoekt de verschillende ambachtelijke producenten ter plaatse. Hij gaat in gesprek met de kaasmeester, slager en chocolatier en geeft je een inzicht in de brouwzaal van De Koninck. En er wordt ook geproefd, natuurlijk! Elke deelnemer krijgt een pakketje met drie bieren van De Koninck bij zijn registratie, zodat je tijdens de virtual tour mee de smaken kan ervaren.

En er is meer! Want 1 gelukkige bubbel van 4 personen wint een VIP-uitnodiging om op latere datum (als alles veilig kan verlopen), samen met Sven in de Brewer’s Cave te proeven en uit eerste hand ervaren waar het om draait. Een zeer exclusieve mini-tasting dus, op een plek waar je anders nooit mag komen. En o ja, Barry White is er ook bij (op een bepaalde manier toch).

Om kans te maken op deze exclusieve tasting, bestel je je proefpakket via Meug.

 

Je haalt het af in de brouwerij van De Koninck (vanaf 7 oktober), bij Meug in Antwerpen of Schilde.

Voor €10 krijg je je proefpakket met 3 bieren en toegang tot de virtual tour. Je maakt dan vanzelf ook kans op de exclusieve VIP-tasting in de Brewer’s Cave. De winnaar mag 3 personen uit zijn persoonlijke bubbel meebrengen.

Wat mag je verwachten?

  • Een exclusieve virtuele rondleiding op de brouwerijsite
  • Een foodpairing masterclass vanuit de Brewer’s Cave
  • Een smaakpakket met 3 bieren

Je kan je smaakpakket bestellen via Meug, of vanaf 1/10 aankopen bij Brouwerij De Koninck.

Za 31/10/2020 14u

Virtual visit

€10 p.p.

Onbeperkt aantal personen

De Koninck behind the scenes virtual tour