The Whisky Mercenary and Friends – indies for life!

Za 31 oktober 2020 | 16u

Jurgen Vromans is een echte Meugvriend – al van bij het eerste festival was hij present en altijd met fijne flessen op zijn tafel. Hij begon als onafhankelijke bottelaar onder de naam Whisky Mercenary en al snel werd dat een synoniem van kwaliteit. Nu, enkele jaren verder doet hij meer dan alleen bottelen, en verdeelt hij ook een hele reeks mooie whisky’s van verschillende onafhankelijke bottelaars. Tijdens deze tasting proeven we van elk van die bottelaars 1 dram.

Het beste nieuws? De bottelaars zelf zullen er bij zijn om over hun whisky te praten! Een echte verzameling van fijne mensen die weten wat lekkere whisky is, en meer dan de moeite om ze allemaal bezig te horen. Een echt feest van onafhankelijke bottelaars, waar iedereen op uitgenodigd wordt.

De tasting verloopt in de vorm van een panelgesprek met Jurgen Vromans (Whisky Mercenary), Kenny MacDonald (Dram Mor), Paul McKendrick (Lady of the Glen), Erik Molenaar (Kintra Spirits) en nog te bevestigen namen van Liquid Treasures en Golden Cask.

Wat mag je verwachten?

  • Een exclusieve online paneltalk met Jurgen Vromans & andere onafhankelijke bottelaars
  • Een smaakpakket met 6 proevers

Za 31/10/2020 16u

Online paneltalk

€35 p.p. / €175 (bubbelpakket 5 pers., inclusief snacks t.w.v. €25)

32 personen