Winelovers @ Domaine Kirrenbourg

Zo 1 november 2020 | 16u

Kirrenbourg Winelovers tasting

De Elzas is een prachtige wijnstreek. Er worden bijzonder klassevolle wijnen gemaakt die overal ter wereld hoog aangeschreven staan, en de verschillende druiven die er geteeld worden bieden een rijke variëteit aan smaken.

Onze vrienden van de Winelovers weten dat ook allemaal, en daarom bieden ze jullie de kans om een van de topdomeinen van de regio te ontdekken. Vanaf dit jaar importeren ze de wijnen van Domaine Kirrenbourg, dat met recht en reden tot de topdomeinen van de Elzas behoort.

De line-up

Kirrenbourg heeft een lange geschiedenis (in 1930 werden de eerste wijnen hier gebotteld) en legt zich toe op de biodynamie. Hun productie is klein met ongeveer 45.000 flessen wijn in totaal per jaar. We proeven het gamma (7 wijnen, waaronder de topcuvees), onder begeleiding van Marine Claude, de exportmanager van het domein en de perfecte dame om u alles over Kirrenbourg te vertellen. Dat belooft een waar wijnfeestje, dat elke liefhebber wil meegemaakt hebben! (De tasting wordt begeleid in het Engels).

Wat mag je verwachten?

  • Een exclusieve online masterclass met de Winelovers & de wijnmakers zelf
  • Een smaakpakket met 7 proevers

Zo 1/11/2020 16u

Online masterclass

€25 p.p. / €125 (bubbelpakket 5 pers., inclusief snacks t.w.v. €25)

32 personen

Kirrenbourg Winelovers tasting