Ready to SWET?

Hot Sauce & Beer-tasting

@Beerlovers Bar Antwerpen

17/5/2022 | 20u

Torture Tests for Beerlovers!

Tijd om nog eens live samen te komen na twee jaar online tastings, vonden we bij Meug. En Meug zou Meug niet zijn als we er niet meteen een specialleke van zouden maken!

We wilden al lang iets samen doen met de fijne heren van SWET BXL 

Die maken de heerlijkste hot sauces, en laat ons meteen maar eerlijk zijn, er is ook een beetje een hoek af. Laten we dat bij Meug nu net als een kwaliteit beschouwen. Een brainstorm-avond later kwamen we uit bij het volgende concept:

Mathieu en Thibault van SWET laten jullie hun originele Torture Test ondergaan: we proeven samen 6 sausen en jullie geven feedback! Meug zorgt voor foodpairing in de vorm van 6 toffe bieren die we samen met de sausen proeven. Je krijgt er uiteraard wat uitleg bij, maar vooral een unieke ervaring! We sluiten af met een hapje – een proevertje van de chili con carne volgens huisrecept van Meug (met stout er in verwerkt!), waar je naar hartenlust zelf nog SWET-sausen aan kan toevoegen. Welke bieren en sausen? Dat is een verrassing tot de avond zelf!

Locatie van dat alles? De geweldige Beerlovers Bar in Antwerpen, die voor een keer op sluitingsdag helemaal van ons zal zijn.

Klinkt dat allemaal als een geweldig plan? Dat dachten wij ook.

Plaatsen zijn beperkt, dus boek snel jouw ticket hieronder!

Praktische details:

17/5/2022 – 20.00u – 30€ pp – Beerlovers Bar Antwerpen

 

 

 

Deelname
€ 30,00
Totaal


 

17/05 - 20.00u

Live Tasting

€30 p.p.

30 personen